Program


FRÖCCS Tari Annamáriával - Új család a régi gyerekkel?

FRÖCCS Tari Annamáriával - Új család a régi gyerekkel?

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk, Dr. Tari Annamária.
“Kötelező” egymást szeretni egy mozaikcsaládban? A fél-nővérem fél-öccsét is testvérként kell kezelnem? Vagy csak akkor, ha egy háztartásban nevelkedünk?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 21. péntek, 19:00

Van az ideális kép a családról: apa, anya, gyerekek, lehetőleg egy lány és egy fiú. És van a valóság, ahol néha apa és az új felesége él együtt az új feleség gyerekeivel. Anya pedig az új férjével együtt a “régi” és az új, közös gyerekekkel. Hogy érdemes kezelni a helyzetet szülőként egyik és másik oldalról?

“Kötelező” egymást szeretni egy mozaikcsaládban? A fél-nővérem fél-öccsét is testvérként kell kezelnem? Vagy csak akkor, ha egy háztartásban nevelkedünk? Könnyen kijátszható a mostohaanyám az anyám ellen, vagy fordítva? Egészséges együtt vakációzni mindenkinek? Vagy teljesen válasszuk külön apa családját anya családjától? 

Szülőként hogy tudunk biztonságos, szeretetteljes légkört teremteni az otthonunkban, ha csak a velünk élő gyerekek fele a “valódi” gyerekünk? Mi van, ha jobban kijövök a férjem előző házasságából származó gyerekekkel, mint a sajátjaimmal? Hogyan tudok elfogadó lenni a volt feleségem új pasijával és az ő elveivel kapcsolatban?

Tari Annamáriával beszélgetünk a mozaikcsaládok működésmódjairól, és természetesen a közönség véleményére is kíváncsiak vagyunk a témában. 

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

 

Praktikus információk:

Az előadás hossza: kb. két és fél óra (19:00-21:30), egy szünettel.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.

A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

 

Várunk szeretettel!

Ajánlatunk


A színpadon egy profi színész és egy profi imprós. Nincs szöveg, nincs próba. Csak kockázat és bizalom. Molnár Levente merész impróelőadása ismert színészekkel. Vendége ezúttal: Balsai Móni

Ajánló


Családok figyelem! Családi RögvEst délután!

Színházi stílusparódia a negyediken.

Interaktív impróshow. Egy pörgős este tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Az alap Momentán-élmény.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!