Program


FRÖCCS Tari Annamáriával - Lájk is lájk?! - Közösségek és kapcsolatok a közösségi média világában

FRÖCCS Tari Annamáriával - Lájk is lájk?! - Közösségek és kapcsolatok a közösségi média világában

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.
 több

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Az Y és Z generáció számára az online térben a kapcsolódások sokszor hangsúlyosabbak, mint a valós kapcsolatok. Az azonnali visszaigazolás igénye, a folyamatos online jelenlét, az önreflexió hiánya azt eredményezi, hogy egyre kevésbé tudunk egyedül lenni, saját magunkkal. Csak úgy érezzük jól magunkat, ha folyton másokhoz kapcsolódhatunk. Cseten kétszer-háromszor többet kommunikálunk, mint személyesen, így egy párkapcsolat indulásakor például jóval hamarabb eljutunk az intimebb, mélyebb témákhoz, mint ahogy azt érzelmileg le tudnánk követni.

Hogyan találjuk meg az egyensúlyt a valóságos és az online kapcsolataink és személyiségeink között? Hogyan mérjük fel annak a jelentőségét, hogy egy lájk nem ment meg senkit, viszont egy online kommentnek is hatása lehet a való életben? Az online kapcsolódásokról és közösségekről játszunk és beszélgetünk Tari Annamáriával a karácsonyi hajtás előtt.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánló


Improvizált stílusjáték filmes műfajok és a közönség ötletei alapján. Négy rendező, négyféle koncepció,…

Újra Fiúk Ketten a Budapest Pride keretében! 80 perc improvizáció egy meleg párkapcsolatra.…

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok