Program


FRÖCCS Tari Annamáriával - Online életünk - Generációk a világhálón

FRÖCCS Tari Annamáriával - Online életünk - Generációk a világhálón

Az online együttélésről, szerepekről, viszonyulásokról, a közösségi média káros és hasznos hatásairól beszélgetünk és játszunk Tari Annamáriával április 17-én.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 17. kedd, 19:00

Az online térben a szép arcunkat mutatjuk, a vidám pillanatokat, hogy a gyerekünk milyen okos, hogy milyen finomat főztünk, milyen szuper helyeken jártunk, milyen tehetséges PR-osok vagy épp pilóták vagyunk. De ha elmentünk futni és nem posztoltunk, akkor meg sem történt...? És tényleg mindenkinek jobb élete van, mint nekem?

Az Y és Z generáció nagy részének van Facebook-oldala, Instagram-fiókja, Pinterestje, Twittere és Snapchate.
De ki mennyire önmaga ebben a térben? Milyen arcunkat mutatjuk és mit fedünk el? És hogyan tud kapcsolódni egymáshoz unoka-nagymama? Visszajelölöm anyámat? Apaként felmenjek a közösségi médiába vagy ciki lesz? Ha felszedtem nyolc kilót, inkább töröljem is magam minden platformról?

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.
Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


Színházi stílusparódia a negyediken.

Ajánló


A színpadon egy profi színész és egy profi imprós. Nincs szöveg, nincs próba. Csak kockázat és bizalom. Molnár Levente merész…

Interaktív impróshow. Egy pörgős este tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Az alap Momentán-élmény.

Családok figyelem! Családi RögvEst délután!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!