Program


FRÖCCS - Miért nem találom az Igazit?

FRÖCCS - Miért nem találom az Igazit?

Fröccs
interaktív lélekbúvárkodás
Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 17. vasárnap, 19:00

Április 27-ei estünk témája: Miért nem találom az Igazit?

Hogy lehetek ilyen peches? Miért mindig a bunkó pasikat fogom ki? Hogy tervezzek családot, amíg nincsen társam? Nem hittem, hogy ezt kell mondanom, de tényleg minden nő kurva. 30 fölött a jó pasik elkeltek. Hol vannak a normális nők, akik nem hisztisek, nem követelőzők, nem sárkányok? És hol vannak a normális pasik?Meddig kéne még várnom?Én komolyan mindent megpróbáltam már. Tényleg nem kellek senkinek? Én csinálok rosszul valamit? Miért nem találom az Igazit?!? Este az egyedülállókról, a keresőkről, a továbbállókról, a kritikusokról, az idealistákról – és arról, hogy hogyan tovább.

Az évadra tervezett előadások témáit itt megtalálod.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


Interaktív impróshow. Egy pörgős este tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Az alap Momentán-élmény.

Ajánló


A színpadon egy profi színész és egy profi imprós. Nincs szöveg, nincs próba. Csak kockázat és bizalom. Molnár Levente merész…

Színházi stílusparódia a negyediken.

Családok figyelem! Családi RögvEst délután!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!